Over Cofman.nl

Boek uw vakantiehuis of vakantie appartement bij één van de toonaangevende webportalen van Europa

Met meer dan 1 miljoen tevreden klanten sinds het jaar 2000, behoort Cofman tot de meest succesvolle bemiddelaars op de Europese markt met betrekking tot de verhuur van vakantiehuizen. Cofman.nl maakt het voor u mogelijk snel en eenvoudig uw vakantiehuis te boeken, want ons motto is: „Wij willen dat het plannen en boeken van uw vakantiehuis net zo eenvoudig en ontspannen is als uw vakantie zelf.“

Dankzij de samenwerking met nationale en internationale aanbieders van vakantiehuizen, hebben wij meer dan 200.000 vakantie accommodaties in de meest populaire vakantieregio’s van  Europa in ons aanbod. Bovendien is Cofman een gecertificeerd lid van Trusted Shops en garandeert online boekers de hoogste bescherming bij hun aankoop. 

Bedrijfsprofiel

Cofman is voor 100% een Deens bedrijf en biedt in heel Europa vakantiehuizen en vakantie appartementen aan. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Herning. Ongeveer 30 medewerkers uit 5 Europese landen werken om u bij de zoektocht naar het ideale vakantiehuis te ondersteunen.

Heeft u eventueel opmerkingen over onze service, lof of afkeuring of andere vragen, schrijf ons dan alstublieft een e-mail naar info@cofman.nl. Onze vakantieadviseurs zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur onder nummer +45 70 20 31 10.